ILMOITUKSET

Han-Golf hakee kenttämestaria

Kiinnostaako työ Suomen etelässä? 

Han-Golf Oy Ab hakee kenttämestaria päätoimiseen tehtävään vastaamaan Hangossa sijaitsevan golfkentän hoidosta.

Han-Golf on Suomen eteläisin golfkenttä. Vuonna 2002 avattiin 9 reikää (nykyinen takaysi) ja vuonna 2006 valmistui toinen 9 reikää (nykyinen etuysi). Kausi on yleensä pitkä. Kentän konekanta on uusittu vuonna 2022-2023.

Työnkuvaan kuuluu vastaaminen kentänhoidosta sekä sen henkilökunnasta, päivittäinen työsuunnittelu kentänhoidosta, kone- ja autohuollot, kentänhoidon budjettiseuranta, kentänhoidon säännöllinen raportointi toimitusjohtajalle, kentänhoidon säännöllinen viestintä someen. Toimit kenttähenkilökunnan lähiesihenkilönä.

Hakijalta edellytämme: ahkeraa ja positiivista asennetta työhön, olet vastuuntuntoinen ja yhteistyökykyinen ja sinulla on kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Esimiestaitoja ja työnjohdon osaamista, kykyä perehdyttää kausityöntekijöitä kentänhoidon eri tehtäviin, osaamista ja kokemusta kentän peruskorjausten suorittamiseen-mukaan lukien kastelujärjestelmä, näkemystä ja motivaatiota kentänhoidon kehittämiseen pitkällä tähtäimellä, motivaatiota golfkentän ympäristöjärjestelmän kehittämiseen.

Palkkaus: 3300 eur/kk. Ensimmäisen vuoden jälkeen palkkaan lisätään 300 eur/kk, mikäli työsuoritus täyttyy tai ylittää odotukset. 

Edut: Liikunta- ja Kulttuurietu 400 eur/v (ePassi), Mehiläisen työterveyshuolto, poletteja ja mahdollisuus golffata.

Työn aloitus tapahtuu sopimuksen mukaan, mutta viimeistään keväällä 2024. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla Han-Golf Oy Ab:n toimitusjohtajalle 3.3.2024 mennessä. 

Hakemukset sekä lisätiedot itse työstä ja Han-Golfista:

Toimitusjohtaja Lena Haanpää, puh 040 592 7717, lena.haanpaa@hangolf.fi.

Lisää
ilmoituksia

Myydään: Nippu kentänhoitokalustoa!

Bogballe traktorilevitin. Vähälle käytölle jäänyt hyväkuntoinen traktorin lannoitelevitin Vm 2006 Hinta 3000€ + alv 24% Belrobotics BigMow & BallPicker Rangenhoitosetti pallonkerääjä ja leikkuri. Vuosimallia 2021,