Löfkulla Golf sijaitsee keskellä Espoota ja käsittää 9 reikäisen, kaikille avoimen jokamieskenttän, 60 paikkaisen rangen harjoitusalueineen sekä minigolfradan.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen apulaiskenttämestaria. Kyseessä on uusi tehtävä organisaatiossamme. Apulaiskenttämestari osallistuu kentänhoidon suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä toiminnanjohtajan kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn rennossa työyhteisössä, jossa on mahdollisuus kehittyä ja kehittää toimintaa. Vastaat kentän päivittäisestä hoidosta ja työskentelet kentänhoidon suorittavassa työssä. Toimit tiiminvetäjänä ja perehdytät, opastat sekä neuvot kentänhoitajia työssään. Talvikaudella työ on lähinnä koneiden huoltoa.

Arvostamme vastuullisuutta ja kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn kenttämme kehittämiseksi. Edellytämme kokemusta kentänhoitajan tehtävästä ja alalle soveltuvaa koulutusta sekä johtamistaitoja.

Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat huhtikuussa tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme mahdollisuuden työsuhdeasuntoon (noin 50 m2) Löfkullan pihapiirissä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä meille siinä tapauksessa hakemus palkkatoiveineen, sähköpostitse info@lofkullagolf.fi. Hae tehtävää viimeistään 10.2.2023.

Lisätietoja tehtävästä Johan Weurlander 0400 803 966 tai johan.weurlander@lofkullagolf.fi.

Löfkulla Golf

Lehtimäentie 2

02770 Espoo

www.lofkullagolf.fi