AJANKOHTAISTA

FGA TurfDay keräsi kehuja ammattilaisilta ja kumppaneilta
2024 TurfDayn osallistujat yhteiskuvassa.
Keskiviikkona 12.6. järjestettiin FGA:n ja sen yhteistyökumppaneiden kanssa yhdistyksen ensimmäinen ja kokonaisuudessaan kolmas TurfDay-tapahtuma. Paikkana oli Peuramaa Golfin par3 kenttä, PikkuPeura, jonne yhteistyökumppanit pystyttivät esittelypisteensä ja koetoimntansa. Päivä aloitettiin yhteisellä aamiaisella, jonka yhteydessä kerrattiin päivän ohjelma ja esiteltiin ryhmät, joihin osallistujat oli valittu. Luvassa oli tiivis ja informatiivinen viisituntinen.

Hyvän tuulen kenttänä tunnettu Peuramaa oli jälleen maineensa veroinen. Kova tuuli teki aamusta sään koleaksi, mutta auringon kohotessa ylemmäs nousi lämpötilakin. Ryhmiksi kootut osallistujat kiersivät kaksitoista esittelypaikkaa, 20 minuuttia kerrallaan, saaden tiiviin tietopaketin uusimmista tuotteista, palveluista ja koetoiminnasta. Pääosassa olivat kentänhoitokoneet ja robotiikka, mutta mukaan mahtui myös FGA:n uuden yhteistyökumppanin Takomon upeat mailat, sekä Bernerin, Scheteligin ja CropHealthin lannoitteet. Kenttäammattilaiset kyselivät aktiivisesti lisätietoja esitellyistä tuotteista, ja tietysti hinnatkin kiinnostivat. Monella oli todellisia tarpeita, joihin haettiin parasta ratkaisua. Työkoneiden kehitys on ollut huimaa ja kova kilpailu pitää kehitystä yllä.

Sää suosi lopulta tapahtumaa ja sateilta vältyttiin. Positiivisena pidettiin esittelykohteiden lyhyitä siirtymiä, johon par 3 -kenttä sopi mainiosti. Yhdeksältä alkanut infokierros päättyi klo 14 tarjottuun lounaaseen, jonka aikana nähdyistä tuotteista vaihdettiin vilkkaasti mielipiteitä. SGK:n tervehdyksen tilaisuuteen toi yhdistyksen tiedottaja Jukka Rimpiläinen. Iltapäivällä osallistujat pääsivät vielä kisaamaan Shootoutin merkeissä ja voittajana selvisi Kytäjän Teemu Nuolioja.

Loistava palaute kumppaneilta ja jäsenistöltä kannustaa ensi vuoden tapahtuman järjestelyjen aloittamiseen. Lisätietoa julkaistaan myöhemmin!

Tekstin kirjoittajana toimi Jukka Rimpiläinen (SGK).