AJANKOHTAISTA

FGA:n John Deere Student Greenkeeper of the year 2023 -palkittava nyt haussa!

Vuoden 2023 FGA:n John Deere Student Greenkeeper of the year -palkinto jaetaan FGA:n kevätkoulutuksessa 22.3.2024. Ilmianna nyt mielestäsi kentänhoidossa eniten, innokkaimmin tai motivoituneimmin vuoden 2023 kehittynyt opiskelija perusteluineen!

Linkin kautta ilmiannot: https://forms.gle/uXFnHo3ogGv7bXrM9

Palkinnon saaja lähtee vuoden 2025 tammikuussa opintomatkalle Harrogaten BTME-messuille syventämään osaamistaan entisestään!

Wihuri on Suomalainen kansainvälinen monialayritys ja yksi maamme suurimmista perheyhtiöistä. Wihuri toimii mm. teollisuuden, tekniikan ja tukkukaupan toimialoilla. Golf-alalla Wihuri Oy Tekninen Kauppa edustaa useita suuria tuotemerkkejä. Wihurin valikoimaan kuuluvat niin John Deeren ja Redeximin kentänhoitokoneet kuin myös esimerkiksi Kress robottileikkurit. Wihuri palvelee golfkenttiä monipuolisesti ja laajalla valikoimalla.

Lisätietoja: Juuso Rajasvuo, WihuriTekninen Kauppa, juuso.rajasvuo@wihuri.fi

FGA:n toiminta tähtää vastuullisen ja ympäristöystävällisen golfkentänhoidon tukemiseen ja kentänhoidon osaamisen kehittämiseen Suomessa, koulutuksen ja arvostuksen kasvattamisen kautta. Yhteistyössä Wihurin kanssa jaettu palkinto on jo järjestyksessään neljäs ja jatkaa kentänhoidon osaamisen ja kehityksen tukemista Suomessa.
Lisätietoa: Janne Lehto, FGA, janne.lehto@hirsalagolf.fi