Haemme TILANHOITAJAA Järvikylän kartanoon Joroisiin!

Järvikylän kartano sijaitsee Joroisten kunnassa Pohjois-Savossa. Kartano on ollut saman suvun omistuksessa vuodesta 1674. Nykyään sitä isännöi 11. sukupolvi.

Tilalla harjoitetaan perinteistä maa-ja metsätaloutta. Omassa peltoviljelyksessä oleva pinta-ala on n 210ha, jonka lisäksi liiketoimintaan kuuluu tärkeänä osana metsätalous, kiinteistönhoito ja urakointi. Kartanolla viljellään erikoiskasvina siirtonurmea, joka myydään Finnurmi-tuotemerkillä kautta maan.

Järvikylä tunnetaan tänään myös maatilalla toimivasta perheyrityksestä Famifarm Oy:stä, joka on Suomen laajimman yrtti- ja salaattivalikoiman koti.

Lue lisää https://jarvikyla.fi/jarvikylan-kartano sekä http://finnurmi.fi

Työnkuvasi on monipuolinen ja kiinnostava. Päivittäisessä työssäsi olet osana työyhteisöä ja vastaat työnjohdollisista tehtävistä, mutta osallistut myös käytännön töihin tilan työntekijöiden kanssa. Vastaat kaikista viljelyyn liittyvistä töistä, suunnitelmasta toteuttamiseen ja seurantaan. Vastaat yhdessä omistajan kanssa tilan taloudellisesta seurannasta sekä kehittämisestä. Avustat tilan kiinteistöjen sekä konekannan hallinnassa. Teet aktiivisesti yhteistyötä Finnurmi Oy:n myynnin kanssa.

Sinulla tulee olla tehtävään sopiva koulutus esimerkiksi maatalousalalta. Omaat käytännön maanviljelyosaamista. Kokemus maatilan hoidosta sekä metsäosaaminen luetaan eduksi. Tehtävistä suoriutuminen vaatii myös toimisto-ohjelmien kuten Wordin ja Excelin hallintaa. Suomen kielen lisäksi tulisi hallita myös ainakin englanti, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Olet itseohjautuva ja järjestelmällinen, sinulla on reipas ote työhön ja positiivinen asenne sekä halu kehittää ja kehittyä sekä oppia uutta. Pidät luonnossa liikkumisesta. Aiempi kokemus esihenkilönä toimimisesta on eduksi.

Työtehtävä on kokoaikainen toistaiseksi voimassa oleva, ja työpaikka sijaitsee kauniissa kulttuurihistoriallisessa työympäristössä vakaasti omistetulla maatilalla. Tarjoamme mahdollisuuden asuntoon. Työpaikan yhteydessä ja lähiseudulla löytyy hyvät palvelut ja erinomaiset harrastusmahdollisuudet.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, ja haluaisit olla osa Järvikylän historiaa, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian palkkatoiveineen oheisen hakulinkin kautta. Saatamme pyytää haastatteluun jo hakuprosessin aikana, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki wa/sms/puh. 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi