AJANKOHTAISTA

John Deere Student Greenkeeper of the year 2023: Toni Kontio, Aulanko Golf

Aulanko Golfin apulaiskenttämestari Toni Kontio on voittanut arvostetun John Deere Greenkeeper of the Year -palkinnon. Palkinto jaettiin FGA:n Vuosikokouksen ja kevätseminaarin yhteydessä, perjantaina 22.3.2024.

Palkinto myönnetään alan tulevaisuuden huippuosaajille, jotka ovat osoittaneet poikkeuksellista sitoutumista ja ammattitaitoa golfkentänhoidossa ja itsensä kehittämisessä sekä edistäneet osaamistaan motivoituneella opiskelulla ja tiedonkeruulla.

John Deere Greenkeeper of the Year -palkinto tunnustaa Kontion ja Aulanko Golfin panostusta golfkenttien vastuulliseen hoitoon ja pelaajien kokemuksen parantamiseen. Hänen intohimonsa ja omistautumisensa alalle tekevät hänestä arvokkaan voittajan, joka ansaitsee tunnustuksen laajasti golfyhteisössä.

Wihuri ja John Deere ovat ylpeitä voidessaan tukea Kontion kaltaisia ammattilaisia ja edistää kentänhoidon osaamisen kehitystä Suomessa. Onnittelut Toni Kontiolle ansaitusta tunnustuksesta ja kiitos hänen panoksestaan vastuullisen golfkentänhoidon edistämisessä!

”Wihuri on suomalainen kansainvälinen monialayritys ja yksi maamme suurimmista perheyrityksistä. Wihuri toimii muun muassa teollisuuden, tekniikan ja tukkukaupan toimialoilla. Golf-alalla Wihuri Oy Tekninen Kauppa edustaa useita suuria tuotemerkkejä. Wihurin valikoimaan kuuluvat niin John Deeren ja Redeximin kentänhoitokoneet kuin myös esimerkiksi Kress robottileikkurit. Wihuri palvelee golfkenttiä monipuolisesti ja laajalla valikoimalla.

Wihurin ja John Deeren tavoitteena on olla mukana kehittämässä suomalaista kentänhoitoa ja koulutusta. John Deere Greenkeeper of the Year -palkinnon avulla nostetaan esiin kentänhoidon saralla eniten alalla kehittyneitä ja motivoituneimmin opiskelleita tulevaisuuden tekijöitä.”

Juuso Rajasvuo, Wihuri

‘’FGA:n toiminta tähtää vastuullisen ja ympäristöystävällisen golfkentänhoidon tukemiseen ja kentänhoidon osaamisen kehittämiseen Suomessa, koulutuksen ja arvostuksen kasvattamisen kautta. Yhteistyössä Wihurin kanssa jaettu palkinto on jo järjestyksessään neljäs ja jatkaa kentänhoidon osaamisen ja kehityksen tukemista Suomessa. ‘’

Janne Lehto MG, Puheenjohtaja, FGA